Супергібрид McLaren P1 отримає версію без даху

26 червня 2022
0

Компанія Lanzante представила супергібрид McLaren P1 Spider. Це відкрита версія звичайного P1, виробництво якого завершилось у 2015 році. Автомобіль побудований за участю Пола Хоса, автора екстер'єрів оригінального P1, 720S та Artura, і буде випущений у кількості п'яти штук. Першому замовнику обіцяють передати автомобіль до кінця року.

Щоб не позбавляти спайдер візуальної цілісності купе, фахівці Lanzante звернулися до Полу Хоса, автора екстер'єрів McLaren P1, 720S та Artura.

Відмінною рисою гіперкара стали карбонові обтікачі із встановленими в них повітрозабірниками, але ще довелося трохи змінити передні крила, двері та кришку моторного відсіку. Зниження жорсткості, спричинене відсутністю даху, компенсували посиленням нижньої частини шасі.

Також оновлено матеріали салону. Тепер це шкіра та текстиль SuperFabric, до структури якого доданий тонкий шар броньованих пластин. А ось технічна начинка залишилася колишньою - це бітурбодвигун V8 3.8 і 200-сильний електромотор, що в сумі дають 916 кінських сил і 900 Нм крутного моменту. У планах Lanzante збудувати п'ять спайдерів. За їх осносу візьмуть звичайні купе, яких у світі налічується 427.

Джерело: Lanzante

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація