Суперкар De Tomaso Pantera 1972 року знайшли в старому гаражі

Суперкар De Tomaso Pantera 1972 року знайшли в старому гаражі

01 листопада 2023
0

У США знайшли рідкісний італійський суперкар De Tomaso Pantera 1972 випуску, який майже 46 років не виїжджав на дороги. Автомобіль зберігали у старому гаражі разом із британськими раритетними спорткарами.

Власник унікальної колекції помер кілька років тому та за автомобілями перестали стежити. Це призвело до сумних наслідків. Коли ентузіасти запропонували синові власника, який успадкував ці машини, провести реставрацію суперкара, він, без сумніву, погодився.

Покритий товстим шаром пилу та бруду De Tomaso виглядав максимально гнітюче, тому його спочатку відправили на мийку. Виявилося, що кузов перебуває у хорошому стані. Інтер'єр зовсім бездоганний, як для автомобіля з 51-річною історією.

Заміни вимагають трубки системи охолодження, гальмівні диски та інші деталі гуми. Втім, всі ці недоліки легко усунуті. Фахівці зазначили, що на днищі та в моторному відсіку авто немає жодного натяку на іржу. Тому процес реставрації буде невитратним.

Суперкар De Tomaso Pantera випускався з 1971 по 1993 рік, в США продавався в період з 1971 по 1975 рік. Він комплектувався 5,8-літровим двигуном V8 потужністю 296 к.с., який дозволяв розігнатися з місця до «сотні» за 6 секунд і розвинути максимальну швидкість 260 км/год.

Зараз такі авто у хорошому стані коштують близько 100 000 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація