Суперкар, який 20 років пролежав на дні річки, продали за 8500 доларів

Суперкар, який 20 років пролежав на дні річки, продали за 8500 доларів

12 березня 2023
2

В американському штаті Північна Кароліна на дні річки зненацька виявили Acura NSX 90-х років. Японський суперкар пролежав на дні близько 20 років. Історію авто розповіли на сторінці LSX Salvage у Facebook.

Машину знайшли поліцейські дайвери, які шукали інше авто. З'ясувалося, що Acura NSX перебуває у викраденні з кінця 90-х років.

Швидше за все, саме викрадачі і втопили суперкар Acura NSX. Перед цим машину частково розібрали - у неї відсутні двигун та низка інших вузлів.

За два десятиліття під водою автомобіль перетворився на купу металу. Він проіржавів, шибки вибиті, а салон забитий гілками, водоростями та мулом.

Проте машину викупили на аукціоні вживаних авто за 8500 доларів. Новий власник спробує відновити японський суперкар, хоч це буде дуже складно.

Acura/Honda NSX - єдиний суперкар в історії компанії. Перше покоління моделі випускали з 1990 до 2005 року і називали японським Ferrari. Автомобіль оснащували бензиновими V6 потужністю 252-290 к.с. Топова версія розвивала 274 км/год та розганялася до 100 км/год за 5,7 с.

Нині перші NSX дуже цінуються колекціонерами. А ось друге покоління моделі не виправдало очікувань і у 2022 році його зняли з виробництва через малий попит.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

NISOLEK  

Щось я не бачу на ньому ні каплі іржі. І її там не має бути, бо кузов у NSX цільно-алюмінієвий

+3ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Трохи підлампічити, загнати на детейлінг і можна їхати на трек.

+1-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація