Суперкросовер Alpina XB7 став ще більш розкішним

Суперкросовер Alpina XB7 став ще більш розкішним

17 серпня 2024
0

Кросоверу Alpina XB7 додали оздоблення BMW Manufaktur. З ним позашляховик став виглядати більш розкішно, хоча список змін не надто великий. Тут є нові колеса, задній дифузор, нові варіанти забарвлення кузова та оздоблення салону.

В останньому випадку покупець за замовчуванням отримує розширене оздоблення шкірою Merino, яку за бажання можна поміняти на фірмову оббивку Lavalina, що складається з 427 зшитих вручну шматків.

Кросовер Alpina XB7, побудований на базі рестайлінгового BMW X7, отримав «мануфактурну» версію. Вона запропонована як модель 2025 року і від торішньої відрізняється розкішним салоном укупі з розширеним списком обладнання. Найпомітніші деталі - ковані алюмінієві колеса діаметром 23 дюйми, два варіанти декору (Black Line і Aluminium Satin Line) і більш скульптурний задній дифузор.

Салон XB7 Manufaktur «загорнутий» у натуральну шкіру Merino, причому шкіра використовується навіть на основах крісел і рульовій колонці. Фірмова Lavalina, що відрізняється м'якістю і природною текстурою, пропонується як опція вартістю 26 800 євро. Для кузова доступні фірмові «металіки» Alpina Blue, Green II, а також фарби з палітри BMW Individual і Manufaktur Exclusive.

Стандартне оснащення кросовера включає пневмобалони «по колу», активну систему придушення кренів, підрульовані задні колеса і селектор їздових режимів з профілями Comfort, Sport і Sport+. Бітурбомотор V8 4.4, який у заводському виконанні розвиває 530 кінських сил і 750 Нм моменту, на «Альпінах» видає 621 силу і 800 Нм моменту. Коробка передач - восьмідіапазонний автомат ZF з власною програмою управління.

З такою «енергоозброєністю» XB7 набирає «сотню» за 4,2 секунди, 200 кілометрів на годину - за 14,8. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 290 кілометрів на годину. У Німеччині ціни на модель стартують зі 190 500 євро.

Джерело: Мотор
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація