Супутникові автосигналізації Benish: в чому різниця та як зробити правильний вибір?

Супутникові автосигналізації Benish: в чому різниця та як зробити правильний вибір?

10 квітня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Переваги використання супутникових систем безпеки для авто.

Почнемо з основного закону існування автосигналізацій.

Якщо хтось каже вам, що з автобезпекою їхнього бренду у вас ніколи не викрадуть машину - розвертайтеся і йдіть геть. Не треба купувати у тих, хто лукавить прямо зі старту. Надалі ви не зможете бути упевненими, що все обмежиться тільки цим.

Вкрасти можна все. Як і відкрити будь-які двері, навіть Форт-Нокс чи штаб-квартиру Пентагона, не кажучи вже про автомобільну сигналізацію.

Тому найкраще, що може запропонувати будь-яка охоронна система - це максимально унеможливити доступ до салону автомобіля, не дати йому зрушити з місця та надати якомога більше часової фори між спробою відкрити авто та пійманням на гарячому любителя погуляти чужим коштом. Інакше кажучи: купуючи автобезпеку, ви купуєте час ДО викрадення авто.

Чим надійніша сигналізація, тим більше часу вона виграє автовласнику. Найнадійнішими являються супутникові системи автобезпеки з цілодобовою підтримкою Диспетчерського центру.

Компанія Benish GPS завжди підкреслює, що не дає 100% гарантії, що вашу машину не відкриють. Відкрити можна все. Але експерти з автобезпеки практично упевнені у рівні захисту авто системами Benish, і що з ним ризик викрадення наближається до нуля. Саме на цій упевненості й базується Фонд фінансових гарантій Benish GPS: в разі підтвердженого викрадення компанія виплатить від 500 000 грн у комплектації Force Light до 2 000 000 грн у Force Unlimited.

Тепер, коли ми домовилися казати правду, тільки правду і нічого крім правди, давайте познайомимося ближче з усією лінійкою автосигналізацій Benish GUARD Force і зрозуміємо різницю між різними комплектаціями.

Супутникові автосигналізації Benish: вибираємо найкраще для вашого автомобіля.

БАЗА

Найцікавіше в автомобільних сигналізаціях лінійки Benish GUARD Force те, що вони створені на єдиній базі - центральному блоку BG 0.7, він мозок системи. Можна провести паралелі з фундаментом, який для багатьох будинків однаковий.

Базова комплектація - це модель Benish GUARD Force Light. Надійна та розумна сигналізація з цілодобовою клієнтською підтримкою, мобільним додатком, тривожною кнопкою (яка допоможе викликати допомогу у випадку загрози вашій безпеці) і безконтактною міткою у комплекті. В усіх комплектаціях Benish GUARD Force відсутня клавіатура, яка була в попередньому поколінні систем Benish GUARD. Але є блокування систем Keyless та дистанційне керування по цифровим шинам CAN або LIN.

ТОП

Рухаємося далі. Топова комплектація Benish GUARD Force.

Продовжуємо будувати автобезпеку: до базового фундаменту додаємо перший поверх - захист від глушіння. Ця функція вже стала візитівкою автобезпеки Benish завдяки революційній технології GUARDBlocker, яка миттєво визначає та аналізує вплив генераторів перешкод зв'язку.

Отже, виділимо дві основні переваги у системи Force, яких немає в Force Light.

1. Вищезгаданий захист від глушіння - це високотехнологічний датчик GUARDBlocker, який фіксує дію «глушилки» і сповіщає про спробу глушіння GSM-каналу та моментально блокує рух автомобіля.

Тобто навіть якщо автовикрадач підійде до потенційної жертви, озброєний до зубів повним асортиментом новітніх глушилок, його спроби не увінчаються успіхом. Адже датчик миттєво зафіксує сигнал та повністю заблокує авто. Попередньо відправивши тривогу «Рятуйте! Спроба викрадення! Глушать!» в Диспетчерський центр Benish GPS.

2. Cистема автономного блокування RemoteLocker. Завдяки максимально прихованому монтажу і відсутністю дротового з'єднання з системою автобезпеки, це реле майже неможливо знайти та відключити. Бо візуально воно виглядає як один зі звичайних чорних дротів у внутрішній електромережі авто.

Реле імплант працює як звичайне реле, але у випадку пошкодження головного блоку зможе автономно(без живлення) продовжити блокувати запалювання автомобіля, повністю його знерухомлюючи.

ПРЕМІУМ

Наступний преміальний «поверх» автобезпеки Benish - комплектація Benish GUARD Force+.

Що ж є перевагою в цій системі?

1. Єдина, але важлива, відмінність системи від Force - наявність модуля для автономного відстеження місцеперебування авто Benish Track.

В житті все буває, і якщо якимось дивом викрадачу вдалося заглушити та викрасти автівку, то в роботу включається автономний GPS модуль пошуку авто Benish Track.

Особливість Benish Track в тому, що він має власний автономний акумулятор і абсолютно ніяк не підключений до внутрішньої електромережі автомобіля.. Більшість часу він «спить» (якщо точно, то 23 години 59 хвилин на добу), тому ніяк не пеленгується спеціальними пристроями.

Злодії не будуть тримати авто під «глушилкою» вічність. Щойно глушилку вимкнуть - то Benish Track одразу відправить координати місцезнаходження автівки.

А раз на добу (можна запрограмувати й частіше) він «прокидається», відправляє свої координати автовласнику, і знову засинає. За умови відправки повідомлення раз на добу середня тривалість життя акумулятора маяка - до 2 років.

2. В комплект входить 2 безконтактні Bluetooth-мітки за допомогою яких користуватися системою ще зручніше.

ЛЮКС

Ну і вершина лінійки автосигналізацій Benish, або ж у продовження паралелей з будівництвом, наш пентхаус, система Benish GUARD Force Unlimited. Порівняно навіть з преміальним Force+ це як вілла в Каліфорнії на березі океану на фоні трикімнатної квартири на Липках в Києві.

1. Тут в основу покладено інноваційний центральний блок F8000. Він у 20 разів потужніший за інші комплектації Force - завдяки GSM приймачам та модемам формату 2G/4G/LTE, які забезпечують швидкий та надійний зв'язок і максимальну швидкість обміну даними як в Україні, так і за кордоном. Саме завдяки 4G ця система ловить сигнал навіть тоді, коли зв'язок практично «ліг».

2. Доповнює картину автономний GPS модуль пошуку автомобіля BenishTrack LTE, також на 4G.

3. І вишенька на тортику преміальної автомобільної безпеки - програма супроводу Road Assistance. Це повна всебічна підтримка та допомога у дорозі: виклик евакуатора + СТО в разі необхідності, виїзний шиномонтаж, підмінне авто, доставка пального, трансфер (якщо ваше авто не на ходу, а вам потрібно дістатися до найближчого населеного пункту) та ін.

4. Додаткова перевага: на відміну від інших комплектацій, у Force Unlimited роумінг включено не треба телефонувати в Диспетчерський центр та повідомляти про виїзд за кордон.

Команда Benish GPS дбає про своїх клієнтів, тому пропонує тільки найнадійніші системи автозахисту, що забезпечують максимальний захист вашого авто.

Всі питання, які у вас виникнуть після прочитання статті, можна задати нашим експертам. Вони ж проконсультують вас по підбору автозахисту саме для вашого авто (з урахуванням бренду, моделі, року випуску і технічних можливостей. Наприклад на одну автівку можна підключити автозапуск, а на іншу ні).

Телефонуйте:+380 44 49 44 999 або пишіть: https://t.me/BenishGPS_bot

Джерело: Benish GPS

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація