Suzuki готує до дебюту подовжену версію Jimny

Suzuki готує до дебюту подовжену версію Jimny

07 липня 2022
0

Про те, що компанія Suzuki має намір впустити подовжену версію позашляховика Jimny стало відомо більше року тому. Спочатку виробник планував продавати таку модель на ринку Індії, а тепер заявив, що поставить новинку і в Європу.

Прототипи сімейної версії автомобіля з приставкою Long у назві щосили проходять дорожні тести. Судячи зі знімків, якими поділилися фотошпигуни, Jimny залишився впізнаваним і зберіг звичну стилістику виконання. При цьому колісна база збільшилася на 300 мм і тепер позашляховик досягає в довжину 3850 мм. Завдяки цьому приросту місця в салоні стане набагато більше. Також збільшиться об’єм багажного відсіку.

Через камуфляж можна роздивитися додаткову пару дверей. Причому задні двері на вигляд трохи коротші за передні. Також можна відзначити наявність нової решітки радіатора. Крім екстер'єру, шпигунам вдалося заглянути і в салон нового позашляховика. Тут жодних змін немає. Він аналогічний стандартній тридверній модифікації моделі.

За даними інсайдерів, новинка буде використовувати гібридну силову установку. Імовірно, вона заснована на 1,4-літровому турбодвигуні з віддачею 129 к.с. Повний привод збережуть. Щодо дебюту Suzuki Jimny Long, то він запланований на кінець цього року. Тобто у продаж позашляховик надійде тільки в 2023-му.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація