Suzuki представила доступну сімейну модель Spacia

Suzuki представила доступну сімейну модель Spacia

11 листопада 2023
0

В Японії презентували новий Suzuki Spacia. Компактний мінівен надійде в продаж за ціною від 1 530 100 ієн ($10 135). Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Suzuki.

Мінівен Suzuki Spacia належить до сегменту так званих кей-карів - субкомпактних міських авто. Він сягає лише 3395 мм завдовжки, 1460 мм завширшки та 1785 мм заввишки за колісної бази у 2460 мм.

Suzuki Spacia 2024 відрізняється рубаним дизайном з коротким високим капотом і вертикальними стійками даху. Задні двері виконані зсувними.

На вибір пропонують два варіанти оформлення передньої частини. У стандартній версії Spacia має стриманіший вигляд, а в модифікації Custom дизайн вийшов більш агресивним.

У салоні встановлено цифровий щиток приладів і великий 9,0-дюймовий тачскрін. «Фішка» Suzuki Spacia - задні сидіння з горизонтальним регулюванням і висувними підставками для відпочинку ніг, які також можуть використовуватися для фіксації багажу.

Базова комплектація Suzuki Spacia охоплює клімат-контроль, підігрів керма та сидінь, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного сповільнення та утримання в смузі.

Усі Suzuki Spacia 2024 є гібридами. Початкова версія отримала 660-кубовий атмосферний двигун на 49 к.с. і 2,6-сильний електромотор. Середня витрата пального становить 4 л на 100 км.

Варіант Custom отримав турбонаддув, що підняло віддачу до 64 к.с. Електромотор у нього також потужніший - 3,1 к.с. Витрата палива - 4,5 л/100 км. Привід у мінівена може бути переднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація