Suzuki «ВіДі Гранд» на Кільцевій святкує День народження! Перший рік успіху!

Suzuki «ВіДі Гранд» на Кільцевій святкує День народження! Перший рік успіху!

17 січня 2017
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

17 січня 2017р. офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» на Кільцевій, 60 відзначає свій перший день народження і з цієї нагоди робить приємні подарунки усім шанувальникам автомобілів Suzuki.

Рік тому, 17 січня, у складі автомобільного містечка «ВіДі АвтоСіті Кільцева» розпочав роботу абсолютно новий офіційний дилерський центр Suzuki - «ВіДі Гранд». Пройшов по-справжньому нелегкий рік становлення і розвитку автоцентру. І сьогодні сміливо можна заявити, що ТОВ «ВіДі Гранд» одна з тих компаній, що динамічно розвивається й упевнено посідає провідні позиції серед автодилерів Suzuki в Україні.

Автоцентр «ВіДі Гранд» відважно завойовує серця українських шанувальників автомобілів Suzuki, про що свідчать успішні результати та досягнення. Команда дилерського центру «ВіДі Гранд» відверто пишається тим, що у 2016 році з автосалону виїхали на українські дороги 183 щасливих володарі нових автомобілів Suzuki; понад 450 автовласників приїжджають на обслуговування на авторизований сервіс Suzuki «ВіДі Гранд».

З нагоди свого Дня народження дилерський центр Suzuki «ВіДі Гранд» створює святковий настрій і робить безліч приємних подарунків усім поціновувачам бренда Suzuki.

Усі клієнти офіційного сервісу Suzuki «ВіДі Гранд» з 17 по 31 січня 2017 р. зможуть пройти діагностику свого Suzuki безкоштовно* і отримати додаткові бонуси** на особисту картку лояльності АвтоСіті. А шанувальники бренда Suzuki в соціальній мережі Facebook отримають стильні брендовані аксесуари, взявши участь у конкурсах на офіційній сторінці Suzuki ВіДі Гранд.

Завітайте в автоцентр у січні та розділіть маленьку радість разом із Suzuki «ВіДі Гранд».

Місце проведення: вул. Велика Кільцева, 60 (Соф. Борщагівка).

Подробиці уточнюйте у консультантів за телефоном: +38 044 224 77 00

*Надання послуги за 1,20 грн. з ПДВ у ТОВ «ВіДі Гранд»

**Номінал бонусів – 20, 50, 100 балів.

«ВіДі Гранд» «ВіДі Гранд»

Офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» – один із найбільших в м. Києві та Київській області дилерських центрів, концептуальний 3S комплекс у складі Міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева».

перейти на сторінку компанії
Джерело: ВиДи Гранд

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація