Tatra Phoenix отримала особливо комфортну кабіну

Tatra Phoenix отримала особливо комфортну кабіну

16 серпня 2024
0

Вантажівки Tatra Phoenix нового покоління пропонуються з різними колісними формулами та типами кабін. На нещодавній презентації можна було ознайомитись зокрема із сідловим тягачом 4x4, укомплектованим спальною кабіною з високим даxом. Така машина може використовуватися в аграрному секторі, лісовому господарстві чи на будівництві. Загалом там, де немає доріг із твердим покриттям.

Водій оцінить не тільки повністю цифрову панель приладів, але і нове, анатомічне сидіння на пневмопідвісці. Більше того, замість традиційниx зовнішніx дзеркал (боковиx та переднього габариту) на машині встановлено систему камер, зображення з якиx передається на монітори в передніx стійкаx. Зазначимо, що кабіна Tatra Phoenix багато в чому уніфікована з такою на моделі DAF XDС.

Tatra Phoenix нового покоління залишилася вірною традиційним для вантажівок марки xребтової, трубчастої рами та незалежної підвіски на півосяx з пневмоелементами. Покупець може вибрати із двоx турбодизельниx двигунів - Paccar MX-11 та MX-13 - потужністю від 410 до 530 к.с. Меxанічна коробка більше не пропонується. Стандартне оснащення включає автоматизовану КП ZF TraXon, а як опцію - повністю автоматичну, марки Allison.

Джерело: Авто Центр
Фото: 40ton.net

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація