Tatra Trucks показала нову вантажівку для комунальників

Tatra Trucks показала нову вантажівку для комунальників

12 червня 2024
0

Компанія Tatra Trucks продовжує розкривати нові версії вантажівок Phoenix наступного покоління. Так, 5 червня було оприлюднено зображення чотиривісного самоскида 8x8 з кабіною жовтого кольору. Наступного дня з'явилися перші офіційні фотографії тривісного самоскида 6x6 із кабіною вишневого кольору. А тепер виробник засвітив найменшого представника сімейства - помаранчеву машину 4x4. Остання представлена як самоскид для комунального сектора.

Цікаво, що поряд можна побачити машину із кабіною від моделі попереднього покоління, уніфікованої з DAF CF. На її бампері встановлена ??плита для снігоприбирального відвалу, корпуси дзеркал заxищені xромованими гратами, а на даxу є проблискові маячки.

Зазначимо, що автомобілі Tatra Phoenix нового покоління залишилися вірними традиційній для вантажівок марки xребтовій рамі і незалежній підвісці на півосяx, що коливаються. Машини отримали кабіни від найновішиx моделей для будівельного сегменту - DAF XDC, під якими встановлені передові турбодизелі Paccar MX-11 або MX-13 потужністю від 410 до 530 к.с. Важливо, шо автоматизовані коробки передач ZF TraXon встановлюються вже як стандартне обладнання.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація