Terberg розпочне випуск автоматизованих портальних тягачів

Terberg розпочне випуск автоматизованих портальних тягачів

21 березня 2023
0

Fernride, одна з провідних компаній в області автономних вантажних перевезень, і Terberg - лідер ринку термінальних тягачів, оголосили про співпрацю. Метою є спільна розробка та підготовка до серійного виробництва автоматизованих термінальних тягачів. Це рішення пропонує як телекеровані, так і автономні можливості керування, щоб забезпечити плавний і поступовий перехід до повної автономності за участю людини в процесі.

Партнерство почалося ще у 2021 році, а серійний випуск нових машин заплановано на 2024 рік. Перші 100 вантажівок будуть надані клієнтам Fernride та Terberg на контейнерних терміналах та виробничих підприємствах, щоб знизити витрати на логістику та гарантувати безпеку.

Fernride надасть своїм клієнтам комплексний пакет програмного забезпечення для управління та безперешкодної інтеграції автоматизованих термінальних тягачів у існуючі операційні системи складів та терміналів у реальних умовах. Партнерство також передбачає використання розгорнутої мережі сервісних станцій Terberg у всьому світі.

Terberg, як виробник повністю електричних та дизельних термінальних тягачів з інтерфейсом Drive-by-Wire, інтегруватиме апаратний комплект Fernride у свою збірну лінію.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація