Tesla Cybertruck отримав позашляховий режим із блокуванням диференціалів

Tesla Cybertruck отримав позашляховий режим із блокуванням диференціалів

30 квітня 2024
0

Електричний пікап Tesla Cybertruck вийшов на світові ринки близько п'яти місяців тому, але до сьогодні у моделі були відсутні деякі ключові функції, які можна очікувати від сучасного пікапа. Незабаром це зміниться завдяки оновленню програмного забезпечення, яке вмикає блокування диференціалів електричного пікапа та інші функції, орієнтовані на бездоріжжя.

Опції доступні в новому режимі Off-Road, який покращує керування на камінні, гравії, а також у глибокому снігу і на піску. Диференціали з блокуванням доступні для моделі з двома двигунами і повним приводом.

Пікап з трьома двигунами має блокування переднього міжколісного диференціалу, тоді як віртуальний задній самоблокуючий диференціал завжди ввімкнено в режимі Overland.

Окрім того, нова функція Trail Assist спрощує керування на нерівних поверхнях на низькій швидкості. Новий режим Baja покращує баланс і керованість автомобіля, коли водій встановлює систему стабілізації на мінімальне значення.

Повідомляється, що з оновленням Cybertruck також краще веде себе на слизькій поверхні, а новий режим CyberTent Mode вирівнює підвіску, щоб ви могли спати на рівній поверхні.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація