Tesla оновить свій найпопулярніший електромобіль

Tesla оновить свій найпопулярніший електромобіль

23 січня 2023
0

Цього року відзначатиметься шоста річниця Tesla Model 3, що в автомобільному світі зазвичай означає, що настав час для оновлення. І якщо ви стежите за американським виробником електромобілів, ви знаєте, що його найменша модель обов'язково буде так чи інакше модернізована завдяки так званому Project Highland.

Раніше цього тижня на дорогах загального користування було помічено закамуфльований тестовий автомобіль із номерними знаками виробника, що підтверджує початок роботи інженерів Tesla над оновленою моделлю. Фотографія була розміщена користувачем u/the_frog_said в сабреддіті Reddit r/teslamotors, в якому говорилося, що в замаскованій Model 3 були закриті передній і задній бампери.

Судячи з номерних знаків, це той самий тестовий автомобіль, який був помічений у грудні 2022 року на автостоянці у Санта-Крус.

У прес-службі Tesla досі мовчать про оновлення моделі, але, чесно кажучи, не багато автовиробників оголошують про свої плани щодо рестайлінгу автомобілів. Однак, згідно з повідомленням Reuters з посиланням на інсайдера, очікується, що американський бренд оновить свою найменшу модель так само, як це було з Model S 2021 року.

Очікується, що зміни будуть в основному прихованими, з поліпшеннями в інформаційно-розважальній системі, продуктивності та, можливо, батареях, але, судячи з зовнішнього вигляду закамуфльованого прототипу, ми припускаємо, що Tesla також зробить якесь візуальне оновлення.

Передбачається, що оновлена Tesla Model 3 буде запущена у виробництво до третього кварталу 2023 спочатку на заводі компанії в Шанхаї, а потім на заводі у Фремонті в Північній Каліфорнії.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація