Tesla представила черговий сірий колір за ціною вживаного авто

Tesla представила черговий сірий колір за ціною вживаного авто

27 травня 2024
3

Компанія Tesla додала у гаму кольорів своїх машин новий тон під назвою Lunar Grey. Доплата за «ексклюзивний сірий» становить 2500 доларів, фарба доступна для електромобілів Tesla Model S і Model X.

Нагадаємо, що в останні роки американський автовиробник вирішив, що йому потрібно оптимізувати гаму кольорів своїх авто, щоб полегшити планування виробництва та узгодження замовлень.

Ця стратегія виявилася успішною, але багато хто вважав, що нові кольори зможуть залучити нових клієнтів. Схоже, автовиробник прислухається о думок автомобільної спільноти.

«Світліші, яскравіші відблиски - глибші ніж раніше, а тіні - темніші. Lunar Silver - це чистий сріблястий колір з яскраво вираженим металевим ефектом і тонким блакитним відтінком. Завдяки використанню нових пігментів ця фарба створює технічне та динамічне відчуття, яке підкреслює форми Model S та Model X під будь-яким кутом під сонцем», - йдеться у повідомленні компанії.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Andriy86  

копійки у порівнянні з вартістю liquid metal silver для Porsche 918 spyder за 60К$

+1-5ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

Andriy86, ну так і 918 це ж гіперкар який коштує багато грошей...

+2ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Tymur_S, в конфігураторі Ауді на А8 матовий колір з лінійки ексклюзив 387К грівень, це майже 10К USD, так що 2500 USD не так вже й багато.

+1-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація