Tesla веде перемовини про випуск електричних вантажівок та фургонів в Італії

Tesla веде перемовини про випуск електричних вантажівок та фургонів в Італії

27 березня 2024
0

Згідно з повідомленнями італійських ЗМІ, Tesla веде переговори з урядом Італії щодо виробництва електричних вантажівок та фургонів у країні.

Минулого місяця Адольфо Урсо, міністр промисловості та виробництва в Італії, заявив, що уряд веде переговори з Tesla про будівництво автовиробником заводу в країні.

За даними джерел, уряд продовжив переговори з Tesla протягом останніх тижнів. Зазначається, що перемовини йдуть навколо будівництва нового заводу, який вироблятиме «електричні вантажівки та фургони».

Точно невідомо, що італійська преса має на увазі під «електричними вантажівками». Нещодавно представлений електричний пікап Tesla Cybertruck виробляють у Техасі, а електричний магістральний тягач Tesla Semi - у Неваді.

Нещодавно Ілон Маск також заявив, що Tesla може згодом почати випуск Tesla Semi в Європі на Gigafactory Berlin. Наразі американський автовиробник у своєму портфоліо не має фургонів та інших компактних комерційних авто, але давно ходили чутки, що автовиробник працює над електричним розвізним авто, яке стане у нагоді багатьом корпоративним паркам США.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація