Tesla випустила набір з двох пляшок пива та двох пивних келихів

Tesla випустила набір з двох пляшок пива та двох пивних келихів

22 жовтня 2023
0

Tesla часто радує своїх шанувальників різними оригінальними аксесуарами. Раніше компанія продавала шорти, свисток за 50 доларів, дивну ложку, автомобільний мікрофон для караоке та багато іншого.

Також Tesla випустила фірмову текілу - Tesla Tequila. Напій виготовлений зі 100% блакитної агави преміум-класу та витриманий у бочках із французького дубу, був розлитий у пляшки у формі блискавки. Вартість пляшки обсягом 750 мл складала 250 доларів. Найбільш заповзятливі з тих, кому вдалося її придбати, примудрялися продавати навіть спустошену тару.

На відкритті заводу в Берліні восени 2021 року Tesla продавала пиво Gigabeer у пляшці в стилі Cybertruck по 30 доларів за одиницю. Наразі на сайті компанії з’явився набір «CyberBeer + CyberStein» за 150 доларів. До нього увійшли дві пляшки пива «Helles» ємністю 330 мл та два пивні келихи у стилістиці Cybertruck.

Зокрема, з одного боку, на пляшки нанесено слово «CyberBeer», яке краще видно в охолодженому вигляді. На зворотній - їжачок, який говорить «ха-ха, ура». Він з'являється на екрані підтвердження замовлення. Чорні матові кружки покриті глазур'ю й обпалені, щоб відобразити форму Cybertruck, та прикрашені фірмовим логотипом Tesla. Внутрішня частина кухля глянсова.

Розлите у пляшки пиво «Helles» варить пивоварня Buzzrock Brewing Co. у Торрансі, штат Каліфорнія, яка була заснована у 2019 році й знаходиться недалеко від виставкового залу Tesla.

Замовлення на набір «CyberBeer + CyberStein» вже приймаються. Постачання планують розпочати наприкінці жовтня, можливо, до Октоберфесту.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація