Топовий Porsche Panamera 2024 отримав позолочений кузов

Топовий Porsche Panamera 2024 отримав позолочений кузов

27 листопада 2023
0

Porsche має програму під назвою Sonderwunsch, що можна перекласти з німецької як «особливе бажання». У рамках цієї програми підрозділ Porsche Exclusive Manufaktur створює нестандартні версії автомобілів - за бажанням клієнта або на замовлення материнської компанії. У випадку з новим Porsche Panamera 2024 замовлення було отримано від самої компанії Porsche.

Саме так виглядає найдорожчий Porsche Panamera 2024. Від звичайних версій «Панамери» третього покоління його відрізняє особливе забарвлення: основний колір Leblon Violet Metallic (фіолетовий з каштановими акцентами) поєднується з чорним кольором у нижній частині кузова.

Розділяє ці кольори лінія відтінку Avium Metallic, цим же відтінком декоровані рамки скла та 21-дюймові колісні диски. Спойлери та дверні пороги пофарбовані у чорний колір. Ексклюзиву додають піщинки справжнього золота, додані до фарби.

Porsche не опублікувала фото інтер'єру Panamera Turbo Sonderwunsch через одну просту причину - роботи над ним ще не завершені. Ціна поки що теж не оголошена, але з урахуванням застосування справжнього золота за таке фарбування цілком можуть попросити ще одну вартість машини.

Джерело: iXBT.com
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація