Toyota готує для ринку ЄС абсолютно новий електрокросовер

Toyota готує для ринку ЄС абсолютно новий електрокросовер

05 грудня 2023
0

Компанія Toyota представила новий стильний кросовер під робочою назвою Toyota Sport Crossover на форумі Toyota Kenshiki у Брюсселі.

Перші зображення дозволяють оцінити новий електромобіль, який буде випущений у Європі 2025 року. Спочатку він був представлений на автосалоні в Шанхаї у квітні цього року як концепт bZ Sport Crossover разом із концептом bZ FlexSpace.

На відміну від концепту bZ, прем'єра якого відбулася у Китаї, спортивний кросовер, показаний у Європі, має зовсім інший колір та позбавлений датчика LiDAR, встановленого на даху.

Зображення салону не показали, але він має бути схожим на концепт, який отримав мінімалістичний салон із вигнутими дисплеями та незвичайне рульове колесо.

«Це стане привабливою пропозицією для початківців покупців електромобілів та стильною альтернативою позашляховикам. Він запропонує максимальний комфорт у поєднанні з практичністю п'яти дверей, великим багажником і просторим простором для ніг позаду», - заявили в Toyota.

Автомобіль був розроблений компанією BYD Toyota EV Technology (BTET), спільним підприємством Toyota та BYD, створеним у Китаї. Серійна версія стане одним із шести спеціалізованих електромобілів, які японський автовиробник планує випустити в Європі до 2026 року.

Джерело: iXBT.com
Фото: Toyota

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація