Toyota показала спортивний пікап з яскравим дизайном

Toyota показала спортивний пікап з яскравим дизайном

30 жовтня 2023
0

Пікап Toyota Tacoma отримав незвичайну спортивну версію X-Runner Concept. Автомобіль випустять в єдиному екземплярі для виставки SEMA. Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Концепт-кар Toyota Tacoma X-Runner Concept заснований на пікапі в топовій модифікації TRD Pro. Ця версія має безліч відмінностей від стандартної моделі.

Toyota Tacoma X-Runner Concept пофарбований у синій колір. Зовнішній вигляд доповнюють 21-дюймові легкосплавні колісні диски чорного кольору і червоні акценти на кузові.

Пікап отримає новий капот чорного кольору з повітрозабірником. Також новинка вирізняється агресивнішим кузовним обвісом із широкими крилами.

Також концепт-кар має спортивну підвіску і нові гальма. Проте головна зміна знаходиться під капотом.

Toyota Tacoma X-Runner Concept оснащений 3,4-літровим турбованим двигуном V6 від пікапа Tundra потужністю 390 к.с. і 479 Нм крутного моменту. Пікап отримає систему повного приводу з можливістю відключення передньої осі.

У Toyota поділилися, що Tacoma і Tundra засновані на платформі TNGA-F, але встановити двигун від більшого пікапа було не так і просто. Для цього довелося вирізати кілька деталей з моторного відсіку і виготовити додаткові кронштейни.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація