Toyota показала задню оптику нового Prius

Toyota показала задню оптику нового Prius

15 листопада 2022
0

Компанія Toyota продовжує тизерну кампанію перед прем'єрою нового Prius, який змінить покоління через сім років на конвеєрі. Дебют «п'ятого» Prius, перспективно названий «відродженням гібрида» (Hybrid reborn), запланований на 16 листопада. А поки що Toyota публікує ще одне - можливо, останнє - зображення, що дозволяє розглянути частину корми новинки і світлодіодний моноліхтар, розтягнутий на всю її ширину.

Судячи з попередніх тизерів, новий Toyota Prius отримає перероблену зовнішність з тонкою діодною оптикою, оформлену з огляду на нове покоління Crown, що дебютувало влітку. Останнє зображення показує задню частину новинки з написом Prius та моноліхтарем у дусі «Корони»: це не стало несподіванкою, оскільки раніше Toyota продемонструвала фари, що нагадують оптику кросовера Crown Sport для японського ринку.

Таким чином, Toyota частково показала передню та задню частини Prius, а також силует, що нагадує ліфтбек.

За даними японських інсайдерів із видання BestCarWeb, у п'ятому поколінні Toyota Prius може отримати не лише класичну гібридну силову установку. Новинці пророкують варіант з 1,6-літровим турбомотором, що працює на стиснутому водні. Нинішній «Приус» оснащують 1,8-літровим двигуном та електромоторами, кількість яких досягає трьох у повнопривідній версії AWD-e.

Світова прем'єра нового Toyota Prius відбудеться вранці в середу, 16 листопада, і транслюватиметься на YouTube. Продаж Toyota Prius стартує з Японії, а потім новинка дістанеться інших країн: наприклад, в США вона з'явиться влітку 2023 року.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація