Toyota представила унікальний автомобіль-конструктор

Toyota представила унікальний автомобіль-конструктор

20 грудня 2022
0

У Таїнланді, в Національному конференц-центрі королеви Сірікіт відбулася презентація концепту вантажівки-трансформера Toyota IMV 0. Вибір місця прем'єри й те, що її вів особисто голова японського концерну Акіо Тойода, явно вказують на те, що саме ця країна буде основним ринком моделі.

Дебют вантажівки приурочили до 60-річчя підрозділу Toyota Thailand. Над проєктом працює команда фахівців із Таїланду, Японії та Австралії.

Назва новинки - IMV 0 - абревіатура від Innovative Multi-Vehicle, у перекладі «інноваційний багатофункціональний транспорт». У цій фразі відображено головну особливість концепту - можливість швидкої заміни зовнішніх деталей. Всі зовнішні елементи кузова - легкозмінні, що дозволить використовувати один автомобіль для виконання різних завдань. Крім того, це значно полегшить та здешевить ремонт, наприклад у разі ДТП.

В основі IMV 0 лежить шасі з лонжеронною рамою сходового типу. Вантажівка відрізняється оригінальним дизайном кузова з дводверною капотною кабіною. Жодних технічних даних про «трансфорер» компанія не надала. Ймовірно, розробка новинки ще не закінчена. Серійна версія IMV 0 обіцяна у 2023 році.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація