Toyota представила електричного наступника культового спорткара MR2

Toyota представила електричного наступника культового спорткара MR2

26 жовтня 2023
0

На Японській виставці мобільності 2023 року Toyota показала спортивний електрокар FT-Se. Новинка натхненна культовим спорткаром MR2. Про це розповіли на сайті Motor1.

Концепт-кар Toyota FT-Se отримав агресивний дизайн з великими повітрозабірниками. Спереду розташовані незвичайні вертикальні фари та довгі денні ходові вогні, які плавно переходять у вигини кузова.

Ззаду встановлені вузькі ліхтарі та повітрозабірник. Також є масивний карбоновий дифузор і спойлер.

Концепт-кар пофарбований у яскравий помаранчевий колір із чорним дахом. Зовнішній вигляд доповнюють двоколірні колісні диски.

На деяких фото зображений спорткар з великим карбоновим антикрилом. Ймовірно, це модифікація Toyota FT-Se, призначена для перегонового треку.

Модель розроблена спортивним підрозділом Toyota Gazoo Racing. Саме тому зовні немає звичних логотипів японського бренду.

В інтер'єрі встановлено два сидіння, але всі органи управління орієнтовані на водія. Усередині встановлено три невеликі дисплеї та плоске кермо.

Технічні характеристики Toyota FT-Se не розкриваються. Відомо, що спорткар отримав електричну силову установку і задній привід.

Концепт-кар стане основою для майбутньої спортивної моделі бренду. Очікується, що вона дебютує не раніше 2027 року.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація