Toyota представила компактний місяцехід у ретростилі

Toyota представила компактний місяцехід у ретростилі

07 жовтня 2023
0

Каліфорнійська студія дизайну Toyota у рамках святкування свого 50-річчя представила компактний електричний місяцехід під назвою Baby Lunar Cruiser.

Американська студія дизайну Toyota в Ель-Сегундо, Каліфорнія, відома як CALTY Design Research. Щоб отримати уявлення про те, якими її працівники в США бачать наступні 50 років, їм було доручено візуалізувати бачення майбутнього у вигляді авто.

Поєднуючи елементи справжньої концепції Lunar Cruiser з історією бренду, у CALTY створили місяцехід, який має дизайнерські риси, натхненні класичним позашляховиком FJ40 Land Cruiser. Решітка радіатора в передній частині Baby Lunar Cruiser і, зокрема, напис «TOYOTA», покликані відобразити історію позашляховиків бренду.

Зазначається, що виступаючий скляний купол забезпечує виняткову видимість назовні та, на додаток до компактних пропорцій, допомагає йому впевнено долати будь-яку місцевість. Панорамний дисплей приладової панелі доповненої реальності та безповітряні шини з електродвигунами в колесах допоможуть космонавтам долати кілометри Місяцем.

Всередині Baby Lunar Cruiser від Toyota оснастили сидіннями на спеціальному каркасі. Це дозволяє екіпажу налаштувати транспортний засіб, щоб бути готовим до будь-якої пригоди, яку він може зустріти.

«Каліфорнія була молодим, яскравим епіцентром свіжих ідей, крутої автомобільної культури та гламурної кіноіндустрії, що надихнуло CALTY на створення інноваційного дизайну та встановлення нових тенденцій», - сказав Кевін Хантер, президент студії.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація