Toyota представила «зелений» ProAce Max і анонсувала Hilux Hybrid

Toyota представила «зелений» ProAce Max і анонсувала Hilux Hybrid

15 листопада 2023
0

У Toyota сьогодні день анонсів: разом із новим кросовером Crown Signia компанія представила електричний фургон ProAce Max та анонсувала гібридний пікап Hilux.

Оскільки комерційна техніка Toyota створюється у співпраці з Groupe PSA (Citroen, Peugeot, Opel, Vauxhall і DS Automobiles), то немає нічого дивного в тому, що ProAce Max виглядає практично точно як Peugeot Boxer, у якого, до речі, теж є електрична версія (e-Boxer).

Toyota не говорить ні про потужність силової установки, ні про ємність тягової батареї ProAce Max, відомий лише запас ходу - 420 км (згідно з методикою WLTP). Об'єм кузова становить 17 м 3 і вперше на комерційній техніці японської компанії, задні двері відчиняються на кут в 270°.

У салоні - повністю цифрова панель приладів, медіасистема із вбудованою навігацією та підтримкою бездротових інтерфейсів Apple CarPlay та Android Auto. Фургон одержав комплекс фірмових систем безпеки Toyota Safety Sense останнього покоління.

Подробиць про Hilux Hybrid 48V ще менше (з назви зрозуміло, що це м'який гібрид з 48-вольтовим стартер-генератором). Повідомляється, що у пікапа покращилося керування тягою як у звичайних режимах їзди, так і на бездоріжжі, при цьому можливості буксирування (до 3,5 тонн) та вантажопідйомність (1 тонна) залишилися на колишньому рівні.

Джерело: iXBT.com
Фото: Toyota

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація