Toyota RAV4 пройшла чергове оновлення

Toyota RAV4 пройшла чергове оновлення

04 жовтня 2022
0

Найпопулярніший у світі кросовер трохи доопрацювали, а також запропонували версію підвищеної прохідності Adventure Offroad package II. Про це повідомляє офіційний сайт Toyota.

Нова Toyota RAV4 у базовій версії візуально не змінилася, адже її дизайн освіжили на початку цього року. А ось позашляховий варіант дізнається за більш вираженим пластиковим обважуванням і забарвленими в чорний колір решітці радіатора і передньому бамперу. Крім того, його кліренс збільшено до 200 мм та встановлені 18-дюймові шини для бездоріжжя. Лакофарбове покриття авто більш стійке до подряпин, ніж у стандартного RAV4.

У салоні у всіх Toyota RAV4 2023 встановлений покращений сенсорний дисплей з діагоналлю 10,25 дюйми. У варіанті Adventure Offroad package II додані червоні вставки та шви. Крім того, доопрацьовано комплекс систем безпеки Toyota Safety Sense.

Як і раніше, кросовер Toyota RAV4 доступний з бензиновими двигунами об'ємом 2,0 л (173 к.с.) та 2,5 л (208 к. с.), а також з гібридними установками потужністю 222 і 306 к.с. Запропоновано версії з переднім та повним приводом, а варіант підвищеної прохідності повнопривідної за замовчуванням.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація