Тяжке фінансове становище не дозволяє McLaren випустити кросовер

Тяжке фінансове становище не дозволяє McLaren випустити кросовер

20 липня 2023
1

McLaren не поспішає приєднуватись до виробників кросоверів та позашляховиків, як це зробили такі люксові бренди, як Ferrari, Bentley, Lamborghini та Porsche. Поява першого кросовера британського бренду обговорюється вже кілька років, але це відбудеться лише після того, як компанії «закінчить інші важливіші плани». Про це генеральний директор McLaren Майкл Лейтерс розповів журналістам на минулих вихідних на Фестивалі швидкості в Гудвуді.

Як зізнався Лейтерс, він любить кросовери, але наразі компанія має дві пріоритетніші цілі - реорганізація та рекапіталізація. На думку топ-менеджера, McLaren має повернутися «на правильний шлях до прибутковості». Лише після цього компанія подумає про розширення у всіх сегментах. Але чекати на нові моделі McLaren найближчим часом не варто.

У квітні цього року, під час зустрічі глобальних дилерів бренду, керівники компанії розповіли про майбутні продукти. Зокрема, у 2028 році обіцяно автомобілі нового класу з чотирма дверима та чотирма сидіннями у салоні. Тоді як перший кросовер з’явиться вже після 2028 року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Autoevolution

Обговорення новини

3xcool  

Не фанат кросоверів, тим паче в преміум-спорт сегменті. Але ситуація з Кайен, Урус, DBX та впевнений, що і з Ferrari та Lotus, демонструє, що ці авто приносять прибуток і допомагають маркам продовжувати випускати ті продукти, за які їх люблять фанати.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація