Тюнери з ABT доопрацювали одразу дві моделі Audi

Тюнери з ABT доопрацювали одразу дві моделі Audi

16 травня 2024
0

Німецьке тюнінг-ательє ABT, яке спеціалізується на доопрацюванні автомобілів марок VW, Audi, Seat та Skoda, представило пакет модернізацій для кросовера Audi Q8, а також для більш спортивного SQ8.

Тюнери сконцентрувалися не на зовнішніх доробках авто, а на збільшенні віддачі їх двигунів. Потужність 3,0-літрового двигуна TFSI V6 кросовера Q8 зросла до 400 к.с., а крутний момент - до 549 Нм, що на 65 к.с. та 49 Нм більше, ніж у стандартного. Це було досягнуто за рахунок нового програмного забезпечення.

Щодо спортивного SQ8, то після оновлення програмного забезпечення його 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом видає 640 к.с. і 849 Нм крутного моменту. Ці показники на 71 к.с. та 80 Нм більше, ніж у стандартного кросовера.

Не обійшлося і без змін зовнішності. Q8 отримав вставки на вуглецевого волокна на передніх арках та спойлер на даху. Також для моделі запропоновані 22- та 23-дюймові ковані колісні диски HR та GR, які важать до 40% менше звичайних. SQ8 має аналогічні зміни. До салону також додали акценти з карбону.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація