У Британії нетверезі Санта-Клауси катали селом на БМП

У Британії нетверезі Санта-Клауси катали селом на БМП

26 грудня 2022
1

На Різдво жителі села Ангаррак (графство Корнуолл, Великобританія) стали свідками досить незвичного дійства. Вузькими вуличками їхнього селища роз'їжджав БМП з, імовірно, п'яними Санта-Клаусами.

Чоловіки вітала мешканців села зі святом і впевнено просувалася до найближчого пабу, щоб продовжити веселощі. Незважаючи на неординарність події вона зовсім не була сприйнята як радісна, а навпаки. Мешканці селища були обурені та шоковані їхнім вчинком, і навіть викликали поліцію.

Справа в тому, що вулички Ангаррака дуже вузькі і БМП ледь вписувався в них. Усі переживали за свої будинки та огорожі, які могли бути з легкістю пошкоджені габаритною машиною. Втім, так і сталося. На одному з поворотів вона зачепила припаркований автомобіль.

Як пише Daily Star, переодягнені в Санта-Клаусів чоловіки змогли залагодити цей конфлікт. Після короткої розмови із поліцією їх відпустили. Як з’ясувалося пізніше, чоловіки є військовими конструкторами. Вони вирішили обкатати стару БМП і таким чином розвеселити місцевих мешканців. На жаль, у захваті були лише діти.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Andriy86  

Британський гумор), навіть не всі британці його розуміють.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація