У Британії знайшли покинуту колекцію ретро-авто

У Британії знайшли покинуту колекцію ретро-авто

06 липня 2024
0

Автомобільні ентузіасти виявили ще одну колекцію раритетних автомобілів. Вона була занедбана протягом багатьох років, але при цьому добре збереглася.

Як повідомляє видання The Sun, виявив колекцію дослідник Колін Ходсон. Він натрапив на неї в покинутому районі. Пробравшись крізь зарості трави до старого сараю та відчинивши двері, чоловік завмер від подиву. Адже за ними ховалися автомобілі, які зараз оцінюються мільйонами доларів. Загалом у сараї налічувалося 40 рідкісних класичних машин.

Першим привернув увагу Ходсона італійський спорткар Nardi Silver Ray, оснащений двигуном V8. Його виготовили на замовлення для колекціонера зі США, а потім спорткар перепродали поціновувачу із Британії. Ще тут можна побачити неперевершений Frazer Nash Continental з 2,6-літровим двигуном V8 від BMW під капотом. Таких купе було збудовано лише два.

Також дослідник у сараї виявив покриті пилом раритетні машини марок Aston Martin, Bentley, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari та Alfa-Romeo, а в іншому куті стояв старовинний «Студебекер». Дослідивши їх з усіх боків Ходсон заявив, що в цьому сараї без руху автомобілі простояли щонайменше 45 років. Проте їх цілком можна відновити та повернути на дороги або у колеції поціновувачів.

Джерело: Авто Центр
Фото: The Bearded Explorer

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація