У Чехії продають перший Mercedes S-Class в ідеальному стані

У Чехії продають перший Mercedes S-Class в ідеальному стані

20 листопада 2022
0

Компанія Mototechna Classic виставила на продаж розкішний седан Mercedes-Benz W116 у версії 280 SE. Його особливість полягає в тому, що незважаючи на солідний вік, він знаходиться в ідеальному стані.

Автомобіль зійшов з конвеєра у 1979 році. За всю свою історію у нього був лише один власник, який дуже дбайливо ставився до седана. Це і своєчасне обслуговування дозволило йому і через 43 роки виглядати так, наче він щойно зійшов з конвеєра. Що ж до пробігу, він становить 35 278 милі (56 775 км).

Виставлений на продаж екземпляр пофарбований в оранжево-коричневий колір, який чудово доповнюють хромовані акценти та сріблясті колісні диски. Салон оздоблений висококласною шкірою коричневого відтінку, а у якоcті декору використано поліроване дерево.

Седан оснащений шестициліндровим бензиновим двигуном потужністю 183 к.с. і 240 Нм крутильного моменту, який працює у парі з 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач. За офіційними даними, на розгін з місця до сотні автомобілю потрібно 11,3 секунди. Максимальна швидкість - 195 км/год. Виручити за машину мають намір не менше 30 000 доларів.

Mercedes-Benz W116 є першим автомобілем німецької марки, яке віднесли до S-Class. Цього року модель відзначає своє п'ятдесятиріччя. За роки виробництва було випущено 473 035 екземплярів седана, а у версії 280 SE (яка і виставлена ??на продаж) - 150 593 штук. Модель відрізнялася покращеним рівнем безпеки та ходовими якостями.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація