У електрокросовера Smart з*явиться 400-сильна версія від Brabus

13 квітня 2022
0

Компанія Smart готує до виходу на ринок заряджену версію електричного кросовера #1, який представили минулого тижня. Через кілька днів після дебюту, у розпорядженні видання CarNewsChina з'явилися фотографії модифікованої моделі, розробленої за участю тюнінг-ательє Brabus. Такий «Смарт» відрізняється переробленим екстер'єром, наявністю системи повного приводу та потужними електромоторами, віддача яких становитиме до 400 кінських сил.

За даними видання, на знімках показано серійну версію Smart #1 Performance. Зовнішньо модернізований кросовер відрізняється більш «розвиненими» бамперами, наявністю повітрозабірників у передній частині, а також новими колісними дисками, невеликим спойлером та двоколірним забарвленням кузова. Крім того, новинка отримає потужні гальма, відеокамери по периметру, які дозволять керувати кросовером у напівавтоматичному режимі.

Представлений раніше Smart #1 приводить в рух один електромотор, розташований на задній осі. Він видає 272 кінські сили. Що стосується версії Performance, очікується, що повнопривідна новинка стане потужнішою у півтора рази.

І хоч динамічні характеристики моделі поки що невідомі, журналісти припускають, що потужність «зарядженого» електрокара становитиме до 400 кінських сил.

Джерело: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація