У електромобілів знайшли нову проблему з безпекою

У електромобілів знайшли нову проблему з безпекою

13 жовтня 2022
2

Через кілька тижнів після урагану «Ієн», який пройшов територією штату Флорида, місцеві власники електромобілів зіткнулися з несподіваною проблемою - їхні автомобілі почали спалахувати прямо під час руху.

Так, лише останніми днями на дорогах згоріли близько десяти автомобілів на батарейках, але експерти вже зрозуміли, в чому саме полягає проблема - після злив до акумуляторних відсіків потрапила велика кількість вологи, через що на елементах живлення з'явилася корозія. Чим більше вони окислюються, тим більший шанс займання, якому в деяких випадках передує вибух.

Проблема полягає ще й у тому, що Флорида є другим за обсягом ринку електромобілів на всій території Америки. У цьому штаті зареєстровано близько 95 тисяч «зелених» автомобілів і поки що невідомо, скільки з них постраждали від урагану.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Andriy86  

Скорее всего данные автомобили изрядно поплавали.

+2-3ВІДПОВІСТИ  
avtorv  

Andriy86, 100% и ещё в морской воде. Это де-факто уже не гарантийная история и авто нужно срочно в сервис. В Одессе у дилеров был такой новый Nissan Liaf , там 4 месяца искали причину и пока не перекинули мотор с донора ничего не помогало. Он замыкался на корпус при нагрузке и скорости более 8 км.ч., оказалась коррозия внутри из-за соли....(((

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація