У Гонконгу випробують першу водневу заправну станцію

У Гонконгу випробують першу водневу заправну станцію

10 травня 2023
0

Гонконг збирається випробувати свою першу водневу заправну станцію. Введення в експлуатацію очікується у другій половині 2023 року.

Компанія Hans Energy повідомила, що отримала принципову угоду від уряду Гонконгу щодо будівництва станції в автобусному депо Citybus West Kowloon.

Постачальником водневої заправної станції є CIMC Hydrogen Energy Technology (Beijing) Co., дочірня компанія CIMC Enric Holdings.

Станція експлуатуватиметься компанією Citybus та надаватиме послуги із заправлення воднем першого в Гонконгу водневого автобуса, який належить оператору.

«Рада вважає, що пробна експлуатація водневої заправної станції та водневого автобуса є важливою віхою на шляху Гонконгу до досягнення мети нульового рівня викидів», - йдеться в повідомленні. «Інвестиції у водневу заправну станцію також означають офіційний запуск стратегічного переходу компанії від традиційного енергетичного бізнесу до нового енергетичного бізнесу».

REFIRE представила PRISMA XXII, найпотужнішу систему паливних елементів компанії на технічному семінарі під час нещодавньої виставки та конференції Hannover Messe Hydrogen and Fuel Cell Europe.

Система має розрахунковий термін служби 30 000 годин, можливість холодного пуску до -30° C може працювати на висоті до 3000 м над рівнем моря.

Гонконг прагне стати вуглецево-нейтральним до 2050 року.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація