У кузові пікапа GMC Sierra зробили водоспад

У кузові пікапа GMC Sierra зробили водоспад

14 липня 2024
0

Які тільки незвичайні рішення не використовують маркетологи, щоб привабити клієнтів. І тому наочний приклад - ось цей новий пікап GMC Sierrа, в кузові якого зробили водоспад. Машину встановили для реклами одного банку у штаті Алабама.

На потоки води з кузова, що дзюрчать та діють краще за будь-яке заспокійливе, можна дивитися годинами. Цікаво, що для реалізації такої оригінальної ідеї обрали й відповідний пікап - GMC Sierrа у розкішному виконанні HD АТ4.

Одна з його відмінних особливостей - перший у світі мульти-борт GMC Mulipro, який можна фіксувати в шести різних положеннях. У відкидному борту встановлені розкладні секції, які полегшують доступ до кузова, фіксують вантаж від зміщення, а також виконують функції підніжки.

GMC Sierra HD АТ4 має вантажопідйомність 1,9 т і може працювати з причепом повною масою до 9,5 т. Під капотом у машини встановлюється 6,6-літровий бензиновий агрегат V8 потужністю 401 к. с. та максимальним крутим моментом 629 Нм або турбодизель 6,6 л V8 Duramax, що розвиває 470 к.с. та 1233 (!) Нм. У парі з ними працює 10-ступенева автоматична коробка Allison. Модель 2024 року коштує від 70 100 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Cullman Daily

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація