У Китаї опублікували перші зображення седана BYD Denza Z9

У Китаї опублікували перші зображення седана BYD Denza Z9

28 липня 2024
0

Преміальний бренд BYD подав заявку на патент седана Denza Z9. Цей автомобіль раніше був помічений на дорогах Китаю під час тестів. Очікується, що він вийде на китайський ринок після запуску універсала.

Патентні зображення седана Denza Z9 були опубліковані в акаунті WeChat Carblueprints, який спеціалізується на моніторингу патентів CNIPA. Ці зображення показують гібридний варіант седана. Його можна відрізнити за переднім бампером із великим повітрозабірником. Denza Z9 GT (універсал) також доступний у варіанті BEV.

Зовнішній дизайн седана Denza Z9 відповідає варіанту в кузові універсал. У нього похилий капот, великі фари, тонкі денні ходові вогні та камери замість дзеркал. Також є чорні стійки, дверні ручки, що забираються, і характерні декоративні елементи на дверях. Оскільки Denza Z9 - це седан, у нього елегантна лінія даху і незалежний багажник.

Задня частина Denza Z9 має довгі фари та скромний бампер. Ззаду він також нагадує універсал.

Наразі немає інформації про характеристики седана Denza Z9. Найімовірніше, він буде близький за розмірами до універсала. Нагадаємо, що Denza Z9 GT має значні розміри 5180/1990/1500 мм з колісною базою 3125 мм. Його електрична версія оснащена трьома електромоторами (1+2) потужністю 710 кВт (952 к.с.). Варіант PHEV пропонує три електромотори потужністю 640 кВт (858 к.с.), доповнені 2,0-літровим ДВЗ з віддачею в 152 кВт (203 к.с.).

Раніше повідомлялося про плани Denza підкорити Європу, і першим автомобілем буде універсал Z9 GT. Схоже, що седан Denza Z9 також може вийти на європейські ринки.

Джерело: 32CARS
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація