У Китаї презентували недорогий седан Buick LaCrosse

У Китаї презентували недорогий седан Buick LaCrosse

17 травня 2023
0

У Китаї відбулася презентація четвертого покоління Buick LaCrosse. Преміальний седан Е-класу надходить у продаж за демократичною ціною від 25 800 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт General Motors.

Місце для прем'єри моделі вибрано не дарма, адже Buick LaCrosse зараз випускається виключно в Китаї - складання моделі у США припинено ще 2019 року.

Дизайн Buick LaCrosse 2023 виконаний у новому фірмовому стилі, що зробило седан схожим на кросовер Buick Envicta та електрокар Electra E5. У авто виражений «ніс», широка радіаторна решітка і тоненькі світлодіодні фари. У профіль LaCrosse виглядає елегантно завдяки похилим даху.

Новий Buick LaCrosse зберіг платформу попередника, але при цьому став трохи компактнішим.

Розміри Buick LaCrosse 2023:

  • довжина - 4996 мм;
  • ширина - 1866 мм;
  • висота - 1472 мм;
  • колісна база - 2905 мм.

У салоні на передній панелі встановлено великий 30-дюймовий дисплей. Також привертають увагу чотириспицеве кермо та дворівнева центральна консоль. Об'єм багажника складає 506 л.

Топова версія Avenir за $34 500 оснащена тризонним клімат-контролем, вентиляцією та масажем усіх сидінь, камерами кругового огляду, адаптивним круїз-контролем. Салон оздоблений перфорованою шкірою.

 

Седан Buick LaCrosse 2023 пропонують з бензиновими турбомоторами об'ємом 1,5 л (180 к.с.) та 2,0 л (237 к.с.). У першому випадку встановлено варіатор, у другому - 9-ступінчастий автомат.

Джерело: Фокус
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація