У Китаї придумали оригінальний спосіб боротьби з неправильним паркуванням

У Китаї придумали оригінальний спосіб боротьби з неправильним паркуванням

02 листопада 2023
0

Паркування в недозволеному місці є поширеним явищем у багатьох країнах світу. У Китаї придумали оригінальний спосіб боротьби з такими порушеннями. Про це розповіли на сайті Carscoops.

Через паркування в недозволеному місці іншим водіям стає важче знайти відповідне місце для зупинки. Також це може створити інші труднощі в русі транспорту.

У Китаї для боротьби з неправильним паркуванням використовують велику присоску, яке прикріплюється до бічних дверей авто. Крім того, що цей пристрій покликаний присоромити порушників, він має кілька корисних функцій.

Присоска додатково прив'язується до бічного дзеркала заднього виду за допомогою шнура. Також всередині корпусу розташовані GPS-передавач і таймер, який підраховує час простою авто.

Водій, який порушив правила паркування, не може самостійно відкріпити присоску. Щоб зняти пристрій, необхідно заплатити штраф.

Якщо порушник спробує виїхати без сплати штрафу, поліція зможе відстежити його місце розташування за допомогою GPS-передавача. Крім цього, на присосці є написи, які говорять про те, що цей водій не вміє паркуватися, що змушує його почуватися ніяково.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація