У Китаї стартувало виробництво електричного родстера MG Cyberster

У Китаї стартувало виробництво електричного родстера MG Cyberster

26 вересня 2023
0

У Китаї почалось виробництво електричного родстера MG Cyberster. Новинка незабаром надійде в продаж на рідному ринку за ціною від 41 000 доларів.

Виробництво MG Cyberster щойно розпочалося в Китаї, і перші екземпляри надійшли до китайських дилерів перед офіційним стартом продажів, який розпочинається сьогодні, 26 вересня. Нова модель стане флагманом модельного ряду MG і може виявитися сильним конкурентом у сегменті електричних спортивних автомобілів.

Загалом, MG Cyberster має потенціал для того, щоб стати бестселером компанії, адже модель має ефектну зовнішність та доволі демократичний цінник. Це робить його конкурентоспроможним порівняно зі звичайними спортивними автомобілями з двигуном внутрішнього згоряння, які пропонують подібні технічні характеристики.

Незалежно від потужності, машина буде оснащена тяговим акумулятором на 70 кВт.год. Модель початкового рівня буде оснащена електродвигуном на задній осі потужністю 310 к.с., також буде запропонована трохи потужніша версія потужністю 335 к.с. З часом MG також продаватиме Cyberster у двомоторній версії з системою повного приводу сумарною потужністю у 536 к.с. За неофіційними даними, топова версія родстера зможе розганятись з місця до 100 км/год приблизно за 3 секунди.

Стверджується, що електричний родстер від MG зможе проїхати від 500 до 580 км на одному заряді, залежно від конфігурації.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація