У Китаї вже доступний оновлений Subaru Forester

У Китаї вже доступний оновлений Subaru Forester

20 липня 2023
0

Модель отримала чорну внутрішню частину радіаторної решітки, як і задній спойлер, а також нові 18-дюймові колеса. Кросовер пропонується в п'яти кольорах: чорному Pearlescent Gem Black, білому Crystal Pearly White, сріблястому Dazzling Ice Silver, синьому Skyline Pearly Blue і зеленому Field Deep Green.

Усередині салону змін помітно менше. Встановлено шкіряні сидіння з електрорегулюванням у 8 напрямках і обігрівом. У версії 2.5i AWD EyeSight також передбачено обігрів задніх сидінь. Базова комплектація включає 8-дюймовий мультимедійний екран.

Forester оснащений двома типами двигунів. 2,5-літровий горизонтально-опозитний двигун розвиває потужність 168 кінських сил і 252 Нм крутного моменту. Витрата палива становить 7,5 літра на 100 кілометрів. Інший варіант - дволітровий мотор з потужністю 154 кінських сил і 196 Нм моменту. Обидва двигуни працюють у парі з варіатором.

Forester зберіг систему постійного повного приводу, яка автоматично розподіляє крутний момент між передньою і задньою осями, залежно від дорожніх умов.

Кросовер має значний дорожній просвіт 220 мм. Кут в'їзду становить 21,5°, а кут з'їзду - 25,8°.

Вартість оновленого кросовера Subaru Forester у Китаї починається від позначки 223 800 юанів (трохи більше 31 тис. доларів). Ціни на автомобілі з 2,5-літровим мотором поки що не оголошено - у продаж вона надійде у вересні. 

Джерело: За рулем
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація