У Мюнхені показали бюджетний електромобіль Volkswagen ID.2all

У Мюнхені показали бюджетний електромобіль Volkswagen ID.2all

05 вересня 2023
0

На автосалоні у Мюнхені компанія Volkswagen показала свій новий концепт Volkswagen ID.2all. На його базі збудують новий міський автомобіль, який коштуватиме менше 25 00 євро.

Концепт Volkswagen ID.2all створений відповідно до нового стилю дизайну компанії Volkswagen. Цікаво, що в ID.2all помітний вплив класичних моделей Golf та Polo. Наприклад, дизайн задньої стійки нагадує дизайн Golf першого покоління. Це сімейна ознака компактних моделей Volkswagen.

Довжина концепту ID.2all становить 4,05 м. Тобто він навіть менший, ніж Polo, довжина якого досягає 4,07 м. При цьому у нього колісна база становить 2,60 м, як у Golf. Таким чином, зовні у нього габарити міського автомобіля, а всередині простір як у компактного седана.

Об'єм багажника відповідає обсягу сімейного седана Passat. Зокрема, у концепту Volkswagen ID.2all об'єм багажника - 490 літрів. Це на 150 л більше, ніж у Polo, і на 110 л більше, ніж у Golf. Якщо опустити сидіння, то об'єм багажника ID.2all збільшиться до 1330 літрів. Як цього досягли? Під підлогою багажника є великий вантажний простір.

Електрична силова установка складається з електромотора потужністю 226 к.с. та батареї на 56 кВтг. Запас ходу - 450 км. Є можливість швидкого заряджання батареї з 5% до 80% всього за 20 хвилин. Базова версія з батареєю на 38 кВтг матиме менший запас ходу, але й коштуватиме менше.

У салоні перед водієм знаходиться 10,9-дюймовий екран, пов'язаний із проекційним дисплеєм. У центрі панелі приладів розташовується ще один екран (на 12,9-дюймів).

У топової комплектації у Volkswagen ID.2all є такі системи, які можна знайти тільки в автомобілів вищого класу. Наприклад, система напівавтономного водіння (Travel Assist), світлодіодні фари з матричним світлом (IQ/Light), допомога при паркуванні з функцією пам'яті (park Assist Plus), електрорегульовані сидіння з функцією масажу, великий панорамний дах.

Коли Volkswagen на основі концепту Volkswagen ID.2all створить доступний електромобіль? Поки що це точно не відомо. Очікується, що у продажу він з'явиться до 2026 року. Справа в тому, що до 2026 Volkswagen планує випустити на ринок 10 нових електромобілів.

Джерело: Today.ua
Фото: Turbo.fr

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація