У Нідерландах трактор Porsche «схрестили» з Volkswagen Beetle

У Нідерландах трактор Porsche «схрестили» з Volkswagen Beetle

01 грудня 2022
0

На онлайн-платформі Catawiki виставлено на продаж трактор марки Porsche, що саме по собі випадок унікальний. Але цей екземпляр Porsche Standard Star 219 1962 року подвійно унікальний - він модифікований з використанням кузовних деталей оригінального Volkswagen Beetle.

Зокрема, від «Жука» у трактора передні крила, фари, бампер, капот та лобове скло. Цікаво, що оригінальний капот Standard Star 219 височить над капотом від Beetle. Декілька запозичених деталей можна помітити й у задній частині кузова, де вони розташувалися поруч з величезними тракторними колесами. Цікаво, що задні ліхтарі характерні для Volkswagen Beetle пізніших років.

Укомплектований Porsche Standard Star 219 чотирициліндровим дизельним двигуном потужністю 25 к.с. (18,4 кВт). На одометрі - всього 2 кілометри.

Як зазначено в оголошенні, трактор в ідеальному стані, якщо не брати до уваги невеликих подряпин на кузові та незначного зносу у салоні. З технічного боку все у робочому стані. Максимум, що буде потрібно - «незначне обслуговування».

Продавець із нідерландського села Лангевен планує отримати за свій трактор 45 000 - 49 500 євро. На момент написання статті до кінця аукціону залишався 1 день та 13 годин, а ставка досягла 33 000 євро. У комплекті новий власник отримає керівництво про експлуатацію, але забирати унікальний трактор із Нідерландів доведеться самостійно.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація