У Німеччині знайшли унікальну колекцію Ford 1980-х років

У Німеччині знайшли унікальну колекцію Ford 1980-х років

15 листопада 2023
0

Дилерський центр Auto-Stock Ford в Інгольштаті відкрився у 1960-х роках. Що наштовхнуло власника центру містера Стока зайнятися продажем автомобілів Ford у місті Audi, залишилося загадкою.

Через велику конкуренцію продавати всі автомобілі йому не вдавалося. Викуповувати їх у дилера Ford не планував, а в середині 1980-х вирішив закрити центр й припинив постачати нові моделі.

Через десять років власник центру помер, залишивши після себе колекцію з близько 300 автомобілів. Майже половина з них - нові Ford.

Вдова та син Стока закрили бізнес та почали розпродувати активи, включаючи автомобілі. Це привернуло увагу багатьох колекціонерів, які попрямували за новими класичними автомобілями Ford. Незважаючи на надбавку в 400%, всю колекцію, за винятком шести автомобілів, розпродали.

Зелений п'ятидверний хетчбек Ford Sierra, червоний п'ятидверний хетчбек Sierra із двигуном 1,6 літра, синій Sierra Estate, Fiesta S Mk2, Escort 1.1 Laser Mk3 та Orion 1,6-літровим дизелем місіс Сток залишила собі. Вони й зараз зберігаються у закритому 40 років тому дилерському центрі.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація