У Парижі представлено оновлений Citroen Ami

У Парижі представлено оновлений Citroen Ami

15 жовтня 2024
4

На Паризькому автосалоні 2024 року Citroen відзначає 4-річчя своєї популярної моделі Ami - компактного електромобіля, який став справжньою сенсацією з моменту свого дебюту в 2020 році. За ці чотири роки Ami підкорив серця понад 65 тисяч покупців завдяки своїй доступності, простоті в експлуатації та інноваційній конструкції. Citroen оголосив, що нове покоління Ami буде представлене в 2025 році.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Citro?n (@citroen)

Оновлений Ami збереже свої компактні розміри, але матиме більш витончений та виразний зовнішній вигляд. Серед змін у дизайні - підняті фари, що нагадують повіки, та широка «посмішка» на передній частині автомобіля, яка підсилює його доброзичливий і привабливий вигляд. Зберігаючи свій симетричний дизайн, новий Ami залишається впізнаваним і доступним для споживачів, продовжуючи виконувати роль зручного міського помічника.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Citro?n (@citroen)

Окрім оновленого Ami, Citroen представив концепт Ami Buggy Vision, орієнтований на любителів пригод та активного відпочинку. Ця версія електромобіля має відкриту конструкцію без дверей, панорамний дах, а її дизайн натхненний водними видами спорту, що робить його ідеальним вибором для поїздок на природу або пляж.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Citro?n (@citroen)

Нове покоління Ami та його варіант Buggy Vision підкреслюють прихильність Citroen до доступної, екологічної та веселої мобільності, яка ідеально підходить для сучасного міського життя.

Джерело: Autoevolution
Фото: Citroen

Обговорення новини

Alf8  

У нас ЗАЗ за його ціну робив металеві автівки з чотирма циліндрами.

ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Alf8, тільки це було років 30 назад. Все ж таки світова інфляція не стоїть на місці. В 2000х за 1000 долларів куплявся комп'ютер, а зараз лише відеокарта.

+1ВІДПОВІСТИ  
Ford_V8  

Alf8, Та що там ЗАЗ, у 80-х за його ціною робили Хонду Сівік

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація