У Парижі презентували концепцію майбутніх салонів моделей DS

У Парижі презентували концепцію майбутніх салонів моделей DS

08 червня 2023
0

Французька преміальна марка показала бачення інтер'єру своїх майбутніх серійних моделей, які з'являться до кінця десятиліття. Концепт під назвою Mi 21, у компанії його називають «маніфестом», виставлений у Парижі. З 7 по 11 червня там проходить виставка Revelations - міжнародний бієнале ремесел та дизайну.

Як кажуть у компанії, створений студією дизайну бренду маніфест Mi 21 по-новому інтерпретує мову інтер'єрів завтрашнього дня, підтримуючи мистецтво подорожей. Це включає: простір, світло, звук, художнє оформлення та взаємодію людини й автомобіля.

Освітлення салонів майбутніх автомобілів DS буде сенсорним, інтелектуальним та адаптивним. Наприклад, кола на дверних картах - це кільця світла. Для забезпечення більшого простору панель приладів зробили ширяючою та відсунули вперед. Підлога повністю рівна, без центрального тунелю або консолі. Скляні поверхні - максимально великі, що створює почуття простору та свободи. Зі слів авторів, система зберігання «дрібничок» натхнена світом меблів. Все це разом з новими оздоблювальними матеріалами створить відчуття спокою та благополуччя.

Вся акустика розташована в центральній частині, що дозволяє зробити звучання гармонійнішим та звільнити місце у салоні. Але найцікавіше - у DS вирішили повністю відмовитися від сенсорних екранів. Вся необхідна інформація проєктуватись на смугу, яка може змінювати ступінь прозорості. Щоправда, два невеликі дисплеї все ж таки залишаться. Це екрани на дверях, на які виводиться картинка з камери. За задумом, система керуватиметься голосом або з пульта.

Джерело: Авто Центр
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація