У продажу надійшла колонка McLaren за 899 доларів

У продажу надійшла колонка McLaren за 899 доларів

15 жовтня 2023
0

Британський виробник преміальної аудіотехніки Bowers&Wilkins та McLaren Automotive об'єдналися, щоб відсвяткувати свій союз та 60-річчя бренду McLaren. Результат цього партнерства - бездротова колонка Bowers&Wilkins Zeppelin McLaren Edition у культовому дизайні McLaren.

Колонка кольору Galvanic Grey встановлена на підставку Papaya Orange, фірмового кольору спортивних автомобілів Брюса Макларена. Передня її частина прикрашена табличкою з назвою виробника, на звороті - напис «McLaren». Розміри пристрою - 650 x 194 x 210 мм. Маса - 6,5 кг. Вихідна потужність - 240 Вт.

Об'ємний 24-бітний стереозвук у високій роздільній здатності забезпечують два 25-міліметрові твітери з подвійним куполом, два 90-міліметрові середньочастотні динаміки FST та сабвуфер діаметром 150 мм. Також передбачено динамічний еквалайзер та можливість бездротового підключення кількох колонок.

За бездротове підключення Zeppelin McLaren Edition відповідає Bluetooth 5.0. Для прошивки та сервісного обслуговування передбачено порт USB-C. Споживання в режимі очікування - менше 2 Вт.

Колонка підтримує Apple AirPlay 2, Bluetooth aptX Adaptive та Spotify Connect та працює зі стрімінговими платформами Deezer, Last.FM, Qobuz та TIDAL.

Bowers&Wilkins Zeppelin McLaren Edition вже доступна у деяких країнах за ціною $899.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація