У США показали новий позашляховик Polaris Ranger XD 1500

У США показали новий позашляховик Polaris Ranger XD 1500

04 серпня 2023
0

У США показали новий позашляховик Polaris для найважчих умов. Це найбільш комфортна та добре оснащена модель виробника, яка підійде широкому колу покупців.

Новий Polaris Ranger XD 1500 - це умовний пікап, який підготовлений як до пересування бездоріжжям, так і до транспортування вантажів. Про новинку повідомляє The Drive.

Так, транспортний засіб (типу Side by Side) нагадує своєрідний гібрид баггі та квадроцикла. Однак у Polaris Ranger XD 1500 закрита кабіна з дахом. Але машину можна замовити із двома рядами крісел або в модифікації без дверей та вітрового скла.

«Пікап» Ranger XD 1500 здатний перевозити до 680 кг у вантажному відсіку та буксирувати 1588 кг. У компанії зазначають, що такі можливості транспортного засобу чудово підійдуть для фермерів.

У рух Polaris Ranger XD 1500 наводить трициліндровий двигун об'ємом 1,5 л потужністю 110 к.с. (142 Нм крутного моменту). Мотор отримав герметичний захист.

У списку оснащення - водонепроникна мультимедійна система, кондиціонер, підігрів керма та крісел, аудіосистема JBL, система допомоги під час руху нахиленою поверхнею Hill Assist. Ціна - від 29 999 доларів.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація