У США розпочались продажі електричного кросовера Chevrolet Blazer

У США розпочались продажі електричного кросовера Chevrolet Blazer

02 серпня 2023
0

Chevrolet опублікувала ціни на новий електричний кросовер Blazer EV. Відомо, що новинка почне надходити до дилерів протягом наступних 30 днів. Зазначається, що нова модель компанії матиме три комплектації.

Chevrolet вже знаходиться у процесі виробництва перших серійних одиниць повнопривідного автомобіля Blazer RS. Відомо, що дилери можуть чекати на ці електромобілі в серпні, і що їх рекомендована виробником роздрібна ціна складе 60 215 доларів. Новинка має запас ходу у 449 км за повної зарядки.

Відомо, що виробництво та поставки дилерам машин у комплектаціях RS RWD і 2LT AWD почнуться пізніше. При однаковому запасі ходу у 500 км, вони коштуватимуть 61 790 та 56 715 доларів відповідно.

Цікаво, що американський автовиробник офіційно виступив перед запуском та попросив дилерів уникати націнки на Blazer EV. Ймовірно, Chevrolet відмовився від найскромнішої версії кросовера 1LT, яка, згідно анонсу, повинна була коштувати лише 44 995 доларів.

Зазначається, що на даний момент, незалежно від виконання, кожен Blazer EV оснащений інформаційно-розважальною системою з 17,7-дюймовим сенсорним екраном, 11-дюймовим інформаційним дисплеєм для водія, оббивкою зі штучної шкіри, підігрівом передніх сидінь, підігрівом рульового колеса, підігрівом зовнішніх дзеркал, адаптивним круїз-контролем та системою кругового огляду.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація