У США виявили цвинтар класичних маслкарів

У США виявили цвинтар класичних маслкарів

22 січня 2024
0

У США безліч автомобільних звалищ, на яких можна знайти досить рідкісні машини. Але іноді можна зустріти і цілий цвинтар з унікальними екземплярами авто.

Нещодавно автомобільним ентузіастам пощастило знайти таке в одному з американських штатів. Відео виклали на YouTube-каналі Auto Archeology. Тут зібрано кілька десятків авто марок Mopar, Pontiac, Dodge, Plymouth, Chrysler та Chevrolet. Серед них можна побачити кілька екземплярів з моторами Hemi.

Маслкари перебувають у гнітючому стані. Більшість із них за роки простою проіржавіли і просто перетворилися на купу металобрухту. Деякі після пожеж або аварій, тому позбавлені частини деталей, є і такі, від яких просто залишився один кузов. Але навіть у такому вигляді ця мускулиста компанія виглядає чарівно.

Серед авто з двигунами Hemi можна відзначити Dodge Coronet RT 1968 випуску і Super Bee 1969, Hemi Cuda 1970 і Dodge Challenger R/T, а також Plymouth Road Runner 1969 і аналогічну модель 1970 року. Згідно з VIN-кодами, всі вони були оснащені із заводу моторами Hemi.

Що буде зі знайденими маслкарами, нині невідомо. Ймовірно їх виставлять на аукціон. І, можливо, частина машин, які ще підлягають відновленню, знову виїдуть на дороги і радуватимуть нового власника.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація