У Японії презентували новий Nissan Serena

У Японії презентували новий Nissan Serena

28 листопада 2022
0

Компанія Nissan показала практичне сімейне авто. Шосте покоління сімейного мінівену Nissan Serena надходить у продаж за ціною від 2,7 мільйона єн ($20 000). Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Nissan.

Мінівен Nissan Serena зберігає незграбний дизайн з широкою решіткою радіатора і великим кутом нахилу передніх стійок даху. Серед особливостей моделі - багаторівневі діодні фари та найбільше у класі лобове скло. Автомобіль за розмірами можна порівняти з попередником, але стало просторіше.

Габарити Nissan Serena 2023:

  • Довжина - 4695 мм
  • Ширина - 1715 мм
  • Висота - 1870 мм
  • Колісна база - 2870 мм

У салоні з'явилося кермо від Nissan Qashqai 2022, а на передній панелі встановлені два великі дисплеї - віртуальний щиток приладів і тачскрин мультимедіа. Частину кнопок зробили сенсорними.

Як і раніше, базова версія є восьмимісною, а дорожча - семимісною. Також запропоновано спеціальний варіант з місцем для інвалідного візка та висувним пандусом. Серед опцій з'явилися проєкція на лобове скло, система напівавтономного руху та сенсорне відкриття дверей багажника.

Базовий Nissan Serena 2023 оснащуватимуть 2,0-літровою 150-сильною бензиновою четвіркою. Також запропонують гібрид Serena e-Power із електромотором на 163 к. с. і 1,4-літровим 98-сильним бензиновим двигуном, що виконує роль генератора. Доступні модифікації з переднім чи повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація