Уживаний електропікап GMC Hummer EV продають удвічі дорожче нового

Уживаний електропікап GMC Hummer EV продають удвічі дорожче нового

27 червня 2022
0

Дилерський центр в Лінкольнвуді (штат Іллінойс, США) виставив на продаж спецверсію електричного пікапа GMC Hummer EV Edition 1. Вона є найпотужнішою і «найбагатшою» у сенсі комплектації. До того ж має неабиякий цінник.

Виробник оцінив новинку в 110 295 доларів. При цьому дилер підняв цінник практично вдвічі і просить за пікап з пробігом в 674 км колосальні 249 000 доларів. Такий високий цінник він пояснює підвищеним попитом на цю модель і відсутністю достатньої кількості пропозицій, оскільки вона вийшла обмеженим тиражем.

Відомо, що кузов електромобіля пофарбований у колір Interstellar White, а салон має унікальне оздоблення Lunar Horizon, що поєднує в собі відтінки Jet Black і Light Grey. У рух GMC Hummer EV Edition 1 приводить три електромотори з сумарною віддачею 1000 к.с. і 1625 Нм крутильного моменту. Запас ходу в 529 км забезпечує батарея на 212,7 кВтг.

Дилер впевнений, що незважаючи на високий цінник, електромобіль буде проданий досить швидко. За його словами, в квітні ідентичний екземпляр моделі був реалізований на аукціоні BringaTrailer за 275 000 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація